Udveksling og retur

Vi ønsker, at du skal være helt tilfreds med dit køb

Kontroller det så hurtigt som muligt efter modtagelse, og åbn ikke tilbehøret, før du kontrollerer hovedproduktet (erne) for størrelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, udveksler eller returnerer vi det med forbehold af denne returret.

 

Returpolitik

Du kan inspicere og prøve varer på en måde, der er mulig i en butik. Det er ok at prøve sko på for størrelse.

Hvis du ønsker at returnere en del af eller hele din ordre om refusion eller bytte, skal du give os besked inden for 14 dage efter dagen efter levering af varen. Du kan give os besked ved at indsende en returanmodning i afsnittet om udfyldte ordrer på din konto på dette websted eller via e-mail eller telefonisk.

Produkter kan ikke returneres, når de er slidt.

Kunder får muligvis ikke en fuld refusion, hvis genstande returneres til os brugt eller vasket, ikke i den originale stand med intakte tags, med mærker eller lugt (f.eks. Parfume eller cigaretrøg).

Vi anmoder om, at varerne returneres sammen med deres originale producentens emballage, så fremtidige kunder kan modtage varen som fabrikanten havde til hensigt.

Vær opmærksom på porto, når du sender varerne tilbage til os. Dette er for din egen sikkerhed i tilfælde af, at varer går tabt under transit.

 

Ret til at annullere

Du har en lovpligtig ret til at annullere din ordre i henhold til Forbrugeraftaler (Information, Annullering og yderligere gebyrer) Regler 2013. Se venligst vores ret til at annullere siden for at få detaljerede oplysninger.

 

Tilbagebetalings politik

For hele anmodninger om returnering eller afbestilling af ordrer inden 14 dage fra dagen efter levering af ordren refunderer vi din betaling, inklusive omkostninger til pakning og porto (bortset fra de ekstra omkostninger, der opstår, hvis du valgte en anden type levering end den mindst dyre type standardlevering, der tilbydes af os). Køberen er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af ordrer.

For delvis ordre returanmodninger modtaget inden for 14 dage efter dagen efter levering refunderer vi ordreomkostningerne. Pakke- og portoomkostninger refunderes ikke. Køberen er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af ordrer.

Anmodninger om returnering af hele eller delvis ordre, der er modtaget efter 14 dage af dagen efter levering, kan accepteres efter vores skøn og tilbydes en kreditnota eller bytte. Pakke- og portoomkostninger refunderes ikke, og køberen er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af ordregenstande.

Standard pakke- og portoomkostninger for bytteartikler vil ikke blive opkrævet, medmindre bytteartiklerne derefter returneres til os for refusion, i hvilket tilfælde de trækkes fra refusionen. Ekspressemballage og portoomkostninger for bytteartikler skal betales på forhånd.

 

Procedure

Hvis du ønsker at annullere en ordre i henhold til Forbrugeraftaler (Information, Annullering og yderligere gebyrer) Regler 2013. Klik her for detaljer.

For at indsende en returanmodning via dette websted skal du logge ind på din konto, gå til 'Udførte ordrer', klikke på 'Return Items' ved siden af ​​den relevante ordre, udfyld formularen og klik på 'Send Return Request'. Alternativt bedes du kontakte os via telefon eller e-mail med dit ordrenummer, hvad du gerne vil returnere og hvorfor du ønsker at returnere det.

Du modtager derefter en e-mail med dit returanmodnings-id plus instruktioner om, hvordan du returnerer varerne til os.

Vi vil blive enige med dig om enten at tilbagebetale, udskifte eller udveksle varen afhængig af tilgængelighed.

Send returneringsvarerne tilbage til os uden unødig forsinkelse og under ingen omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor du kommunikerer din returanmodning. Vi anbefaler, at du bruger en registreret eller spor-og-spor-postmetode, der giver tilstrækkelig forsikringsdækning for den bogførte værdi.

Ved modtagelse af pakken vil vi afgøre, om varen er acceptabel for retur i overensstemmelse med vores politik.

Når vi har modtaget dine returnerede varer, sender vi dig en e-mail-bekræftelse, og din refusion behandles inden for 7 dage.

Restitutioner tilbagebetales ved hjælp af de samme betalingsmidler, som du brugte til den indledende transaktion. Det kan tage et par ekstra arbejdsdage for bank- og kreditkortsystemet at kreditere pengene tilbage på dit kreditkort eller din bankkonto, når vi har behandlet din refusion.

Hvis varen ikke er acceptabel, returnerer vi den til dig med en forklaring af årsagerne til dens returnering.