Om os

Velkommen til runskonline.com, online livsstilsbutik, der tilbyder perfekte trænesko - Nike til enestående priser. Vores Irlands onlinebutik runskonline.com er forpligtet til at give dig de bedste træningssko, løbesko og afslappet sko til rådighed for shopping. Vi gør det let at shoppe nike sko ét sted.

Vælg sko, ligesom vælg en livsstil, så det er meget vigtigt at føle sig afslappet og behagelig. Vi er en gruppe mennesker, der brænder for at bruge det budget, vi har til at opnå den bedste livsstil, vi kan; og smart shopping i salget giver os en måde at gøre det på. Vi vil dele det med verden.

På runskonline.com er vi stolte af vores enorme udvalg af fodtøj, hvor vores butikker konstant viser vores kollektioner på friske og spændende måder. Vores medarbejdere er altid ivrige efter at hjælpe og tilslutter dig det nyeste inden for mode- og fodtøjstendenser.

Vores løfte til dig

Vi garanterer, at alt, hvad vi sælger, spanker nyt.
Vi sælger kun ægte produkter fra autoriserede kilder.
Vi sælger ikke varemærkeforfalskning, kopier, parallelimport, sekunder eller butiksforurenede varer.
Vi brænder for enestående kundeservice: hurtig, venlig og professionel.
Vi er innovations- og designledere, der søger at hjælpe atleter på alle kvalifikationsniveauer med at opnå topydelse med hvert produkt, vi bringer på markedet.
Vi vælger de bedste tilgængelige produkter for at give dig overlegen kvalitet og enestående værdi.
Vi tilføjer konstant nye varer til dette websted, så kom og besøg os igen igen.
Vi er forbrugerfokuseret, og derfor forbedrer vi kontinuerligt kvaliteten, udseendet og fornemmelsen af ​​vores produkter og vores organisatoriske strukturer for at matche og overgå forbrugernes forventninger og give dem den højeste værdi.

Sikker og sikker shopping

Vi mener, at online shopping skal være sikkert og sikkert for alle. Vi lover sikker betaling med SSL-kryptering, køber og databeskyttelse og er et stolt medlem af Trusted Shops.

Vi håber du nyder at bruge runskonline.com og det hjælper dig med at få det, du vil have til mindre. Hvis du har nogen feedback eller ideer til, hvordan vi kan forbedre vores websted, vil vi meget gerne høre fra dig.