Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Hvordan kan jeg finde det, jeg leder efter på dit websted?

A: Hvis du leder efter noget specifikt på runskonline.com, kan du prøve at indtaste dine søgeudtryk i søgefeltet i øverste højre navigationslinje. Søgefelt findes på næsten hver side i vores online butik. Indtast blot navnet på det produkt, du leder efter, eller indtast varenummeret, og klik på "Søg" -ikonet til højre. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du leder efter og gerne vil se mange sexede muligheder, kan du prøve at gennemse ved at klikke på kategorierne under søgefeltet. Når du klikker på vores hovedkategorier, vises underkategorier under hvert afsnit. Når du finder et emne, der interesserer dig, skal du klikke på artiklenes titel eller billede for at se detaljesiden. Her finder du mere information om varen, inklusive pris, farve og størrelse.

Spørgsmål: Hvordan opretter jeg en konto?

A: Brug linket "Registrer" øverst på vores websted.
Følg derefter instruktionen for at afslutte opsætningen af ​​din konto. Dine oplysninger sælges aldrig til nogen anden virksomhed og holdes helt private.

Spørgsmål: Er mine personlige oplysninger sikre?

A: runskonline.com tror på at give en sikker og sikker shoppingoplevelse til alle kunder med strenge og effektive sikkerhedsforanstaltninger på vores side. Det er vores politik at ikke sælge eller på anden måde udveksle private oplysninger, såsom dit navn, kreditkortnummer eller adresse til tredjepart. Vi bruger VeriSign SSL til at behandle dine kreditkortoplysninger.

Spørgsmål: Accepterer runskonline.com kreditkort og betalingskort?

A: Vi accepterer Visa, MasterCard. Vælg, hvilken af ​​disse du gerne vil bruge, og indtast derefter kreditkortnummer, udløbsdato og CVV-kode. Det er helt sikkert at indtaste dine kreditkortoplysninger på vores websted. Se vores politik til beskyttelse af personlige oplysninger for mere information.

Spørgsmål: Hvordan ved jeg, at min ordre er placeret?

A: Når din ordre er placeret, vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail.

Spørgsmål: Kan jeg foretage en ændring på min ordre, tilføje en vare eller foretage en adressekorrektion?

A: På grund af vores høje volumen, går alle ordrer, der behandles med succes, direkte til forsendelsesgulvet inden for få minutter efter ordren er placeret for at få det sendt til dig så hurtigt som muligt. Vi kan ikke ændre eller annullere din ordre, når den først er blevet placeret og overdraget til vores lager. Sørg for, at alle oplysninger er korrekte, før du bestiller.

Spørgsmål: Vil jeg blive e-mailet mit sporingsnummer, når min ordre er sendt ud?

A: Ja, du får sendt dit sporingsnummer, når ordren er godkendt til afsendelse, tildelt et sporingsnummer og overdraget til lageret til forsendelse. Bemærk: Selvom din ordre er blevet mærket sendt, og du modtager denne e-mail-bekræftelse, skal du give op til 48-72 timer, før sporingsinformation er tilgængelig.

Spørgsmål: Jeg indtastede den forkerte adresse, hvad kan jeg gøre for at få pakken sendt til den rigtige adresse?

A: Vi kan ikke ændre nogen ordre, når den først er placeret og sendt til vores lager til forsendelse. Hvis din ordre allerede er sendt, vil din ordre dog vende tilbage til os som ikke kan leveres.

Spørgsmål: Hvordan kan jeg annullere min ordre?

A: Vi kan ikke ændre eller annullere din ordre, når den er blevet overdraget til vores lager. Det er umuligt at finde en ordre ud af hundreder, der venter på forsendelse.

På grund af vores høje volumen, går alle ordrer, der behandles med succes, direkte til forsendelsesgulvet inden for få minutter efter ordren er placeret for at få det sendt til dig så hurtigt som muligt. Vi kan ikke ændre eller annullere din ordre, når den først er blevet placeret og overdraget til vores lager. Sørg for, at alle oplysninger er nøjagtige, når du bestiller.

Spørgsmål: Hvad hvis den vare, jeg købte, ikke passer?

A: Hvis du ikke er tilfreds med passer til dit objekt, er du velkommen til at returnere eller bytte den. Alle returneringer skal indeholde deres originale emballage og tags. Kunderne er dog ansvarlige for returforsendelsen og sikrer, at varerne sendes tilbage til os. Som høflighed til vores andre købere, beder vi om, at alle ting bliver prøvet på over dine undertøj. Vi betaler for forsendelse af udskiftede udskiftningsartikler tilbage til kunden en gang pr. Ordre. Form mere information. Læs hele vores returpolitik.

Spørgsmål: Hvad hvis jeg ikke kan lide den vare, jeg har købt?

A: Hvis du ikke er tilfreds med passer til dit objekt, er du velkommen til at returnere eller bytte den. Alle returneringer skal indeholde deres originale emballage og tags. Kunder er ansvarlige for at sikre, at varerne sendes tilbage til os. Som høflighed til vores andre kunder, beder vi om, at alle ting bliver prøvet på over dine undertøj. Formular mere information, bedes du kontakte os.

Spørgsmål: Hvordan kommer jeg tilbage?

A: Hvis du gerne vil returnere, skal du returnere varen (e) med en kopi af fakturaen og formularen for returneringstilladelse. Retur kan sendes til den adresse, der er angivet øverst på fakturaen. Se vores retur- / udvekslingspolitik for yderligere information.